Dykplatser: Bida-Öarna, Nattdykning & Lokala Öarna

Scuba dive with whale sharks

Nybörjare | 6-40m | Milda strömmar

Bida Nok-öarna bjuder på grunda rev täckta av koraller som passar perfekt för oerfarna dykare. På andra sidan av ön finns det en vacker vägg täckt av mjuka koraller som sträcker sig ända ner till 30 meter. Det finns en hel del liv under ytan, och du kan få se leopardhajar, sköldpaddor, muränor och lejonfiskar. Det här är en dykplats som du inte får missa, och som ger dig chansen att få stöta på rockor eller till och med valhajar.

Find beautiful lionfish while diving in Krabi

Nybörjare | 5-28 | Milda strömmar

Maya Nui är den andra dykplatsen efter Phi Phi Leys norra spets, på den västra sidan av ön. Det är den bästa platsen på Phi Phi för den som vill få chansen att se svartfenade revhajar, och är även en favorit bland sköldpaddorna. Platsens djupare områden bjuder på vackra stenar som är täckta av mjuka och enorma koraller. Passar utmärkt för nybörjare.

Scuba diving above morays

Nybörjare | 5-20m | Milda strömmar

Koh Yawasam består av två öar som skiljs av en lång och grund kanal som är populär bland snorklare. De djupaste dykplatserna runt ön ligger på de norra och södra sidorna. Där kan du upptäcka stenar täckta av mjuka koraller, bigeye snappers, sjöhästar och rockor.

Vårt kontor

Rayas kontor ligger i Nopparat Thara-området, ett par hundra meter från avgångsplatsen för alla våra utflykter till havs. Vår butik har ett stort utbud av det senaste inom utrustning för vattensport, snorkling och dykning. Vi har öppet året runt och driver även  Raya Guest House för att erbjuda boende.

Raya Divers Co Ltd
153/7-8, Moo 5, Ao Nang A. Muang,
Krabi 81000 Thailand
Tel. (66) 81 370 3376 / (66) 81 968 2773
Email. booking@rayadivers.com