Dykplatser: Phi Phi Don & Ley

Scuba diving in Phi Phi islands

Nybörjare | 5-28m | Milda strömmar

Maya Nui är den andra dykplatsen som ligger vid Phi Phi Leys norra punkt, på den västra sidan av ön, och är den bästa platsen på Phi Phi för de som vill få syn på svartfenade revhajar. Det är även en favorit bland områdets sköldpaddor, och bjuder på dykningar bland både mjuka och hårda koraller.

Find morays while scuba diving in Phi Phi

Nybörjare | 5-25m | Milda strömmar

Wang Long Wall ligger vid Phi Phi Don och erbjuder spännande dykning vid stenväggen som sträcker sig 20 meter under ytan. Här kan du få se lejonfisk, havsabborre och tryckarfisk samt vackra, färgade koraller. Strömmarna är milda, och det finns fri sikt på 5-15 meter. Den här dykplatsen lämpar sig för både nybörjare och erfarna dykare.

Rich sealife in Phi Phi islands

Nybörjare | 5-18m | Milda strömmar

Dykplatsen Loh Lana ligger på Phi Phi Dons västra sida och börjar med en grund bukt med god sikt. Platsen sträcker sig sedan söderut mot en struktur i sten under ytan. Här bjuds det på fysiljärfiskar och sjöhästar, och platsen lämpar sig perfekt för nybörjare.

weird species in Phi Phi islands
Huge barracude school in Phi Phi islands
Colorful fish in soft coral

Vårt kontor

Rayas kontor ligger i Nopparat Thara-området, ett par hundra meter från avgångsplatsen för alla våra utflykter till havs. Vår butik har ett stort utbud av det senaste inom utrustning för vattensport, snorkling och dykning. Vi har öppet året runt och driver även  Raya Guest House för att erbjuda boende.

Raya Divers Co Ltd
153/7-8, Moo 5, Ao Nang A. Muang,
Krabi 81000 Thailand
Tel. (66) 81 370 3376 / (66) 81 968 2773
Email. booking@rayadivers.com