Dykplatser: Phi Phi Don & Ley

Yellow seahorse

Nybörjare | 5-18m | Milda strömmar

Dykplatsen Loh Lana ligger på Phi Phi Dons västra sida och börjar med en grund bukt med god sikt. Platsen sträcker sig sedan söderut mot en struktur i sten under ytan. Här bjuds det på fysiljärfiskar och sjöhästar, och platsen lämpar sig perfekt för nybörjare.

Scuba diving with big shoal of fish

Nybörjare | 5-20m | Milda-Stark strömmar

Dykplatsen vid väggen på Phi Phi Ley består av en sluttande bergsvägg på öns östra sida, med en grund bukt som sträcker sig antingen norrut eller söderut. Väggen är täckt av vackra, mjuka koraller och stora, iögonfallande hårda koraller. Här kan man få se nakensnäckor och stora fiskstim, och både svartfenade och vitfenade revhajar.

Beautiful soft corals in Phi Phi islands

Nybörjare | 3-25m | Milda strömmar

Viking Bay är en dykplats som ligger på Phi Phi Leys östra sida och som har konstgjorda rev och en vacker korall-trädgård. Här finns det fiskar som bor i anemonerna, som clownfiskar och ”tomato anemone”-fiskarna. Längre ner på djupet kan man få se sköldpaddor, och även svartfenade revhajar i det grundare området.

Find new species in Phi Phi islands
Scuba diving trips from Krabi
Colorful sea species in Phi Phi island dive sites

Vårt Kontor

Rayas kontor ligger i Nopparat Thara-området, ett par hundra meter från avgångsplatsen för alla våra utflykter till havs. Vår butik har ett stort utbud av det senaste inom utrustning för vattensport, snorkling och dykning. Vi har öppet året runt och driver även  Raya Guest House för att erbjuda boende.

Raya Divers Co Ltd
153/7-8, Moo 5, Ao Nang A. Muang,
Krabi 81000 Thailand
Tel. (66) 81 370 3376 / (66) 81 968 2773
Email.: booking@rayadivers.com