Jobba med oss

  • Vi letar efter medarbetare för nästa högsäsong. Arbetsperiod är mellan November 2019 och Mars 2020
  • Är du en social, flexibel och hårt arbetande person som brinner för service och försäljning?
  • Är du intresserad av naturen, världen under ytan och nya kulturer?
  • Kan du hantera stress och ta ansvar när oväntade situationer uppstår?
  • Är du motiverad att jobba hårt, även om det ibland kan bli lite sent?

Lediga tjänster

Snorkelguide

Känner du dig hemma i vattnet, är du en bra simmare och är du i god form? Är du dessutom duktig på försäljning? Är du en person som kan motivera andra och som kan tala inför grupper, till exempel för att välkomna och informera dem? Är du bra på att leda grupper? 

Dykinstruktör

Har du redan gjort din PADI- OWSI kurs och jobbat som en dykinstruktör? Vill du uppleva dykningar i en tropisk undervattensvärld och göra livet under ytan till din arbetsplats?

Försäljning

Är du en van säljare med erfarenheten, kunskaperna och entusiasmen som krävs för att göra kunderna nöjda? Har du någonsin drömt om ett kontor bland palmerna, eller en klädkod som förbjuder trista slipsar?

Praktikanter

Är du minst 20 år gammal, och en social, flexibel person med känsla för kundtjänst och försäljning? Är du motiverad att jobba, även när det blir sent, och studerar turism eller business? Är du intresserad av andra kulturer och av världen under havsytan? 

Dykassistenter

Drömmer du om en karriär inom dykning? Har du precis börjat med dykning som en hobby, eller är du redan en erfaren dykare? Är du intresserad av att arbeta som assistent till dykinstruktörer i utbyte mot gratis dykkurser? 

Kontor

Är du en noggrann och detaljorienterad person som tar både ansvar och initiativ? Är du kunnig när det kommer till datorer och administration?


Svarade du ja på frågorna?

Vänta inte för länge, Klicka här och ansök nu!